Jij bent een marketing en communicatie adviseur

Wat een toffe baan heb jij! Ik ben graag de extra handjes van jouw afdeling die je om een grafische boodschap kunt sturen. Of heb je een DTP klus? Die handel ik met plezier voor je af. Heb je een tof idee voor een post die vandaag geplaatst moet worden en heeft dat plaatje een beetje photoshop nodig? Ik help je!

“Hoe snel kun je een foto bewerken met Photoshop?”

123-let-s-go-imaginary-text-704767

Scherp op details en de prijs

Dat kan snel. Ik snap dat je dit snel op je timeline wil hebben. Ik kan leuke inhakers op social media zelf altijd wel waarderen, dus help je daar graag een handje bij.

Voor zulke klusjes reken ik gewoon ‘uurtje, factuurtje’. Of halve uurtjes, zo snel kan die Photoshop- opdracht dus gaan. In mijn werk voor jou ben ik scherp op de details, wel zo netjes om dit in de facturatie naar jou ook te zijn toch?

Hoewel ik je eerlijk moet bekennen dat ik mijn tijd voor jou het liefst in een verzamelfactuur bereken. Dat zou betekenen dat ik op regelmatige basis voor jou en je team beschikbaar ben. Dat lijkt me leuk! Als ideale wisselspeler sta ik te trappelen als je me nodig hebt. En ik kan je gerust stellen; ik word niet opstandig als je me een tijdje wissel laat zitten 🙂

Offerte aanvragen? Stuur me gerust een berichtje!