Jij bent een ondernemer

En je hebt een geniaal idee wat er op dat visite kaartje moet komen, alleen het uitwerken is niet aan jou zelf besteed. Als grafisch ontwerper help ik je erbij om jouw onderscheidende vermogen te vertalen naar een herkenbare stijl die bij jouw bedrijf past. Dat kan beginnen met een logo en kan volledig uitgewerkt worden tot complete stijl. Zodat jouw merk overal dezelfde visuele uitstraling heeft, van online tot in je bedrijfspand.

"Hoe lang duurt het om een logo te maken?"

jon-tyson-hhq1Lxtuwd8-unsplash

Iedere opdracht is anders

Het is een vraag die ik regelmatig krijg, en die ik toch niet direct met hetzelfde antwoord kan beantwoorden. Dat komt omdat mijn werk maatwerk is. Soms heeft een klant al een heel duidelijk idee waar ik direct mee aan de gang kan. Bij anderen heb ik wat meer vragen nodig om de exacte behoefte boven water te tillen, waarna ik een duidelijke offerte opstel.

Vast staat dat jij een eindresultaat krijgt waar je volledig achter staat. Elke opdracht die je bij Label ZeS plaatst is inclusief drie correctierondes. Dat is veel, maar de kracht van grafisch ontwerp zit ‘m in de details. Daar besteed ik graag tijd aan en kost jou niks extra’s.

Is snelheid belangrijk voor jou? Dan matchen wij wel. Als ik namelijk met een idee aan de slag mag komt het enthousiasme uit m’n poriën. Daarna ontvang je al heel snel een eerste versie in je mail. Om na jouw feedback nóg een betere versie te krijgen. Want we gaan samen voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen? Stuur me gerust een berichtje!