Over mij

20210226_154718

Hi, ik ben Jaimy!

Ik ben vooral benieuwd naar jou, maar begrijp dat jij tijdens je oriëntatie online alvast het gezicht achter Label ZeS wil leren kennen. Dat komt goed uit, want ik hou ervan om op een persoonlijke manier zaken te doen. Dan kan het ijs maar vast gebroken zijn toch?

Mijn naam is Jaimy Zeestraten-Spreen en ik ben in 2019 mijn eigen ontwerpstudio Label ZeS begonnen. Trots dat ik als grafisch vormgever de ideeën van mensen visueel mag maken. Ik vind het tof om voor zowel ondernemers, marketeers als particulieren datgene te ontwerpen dat ooit alleen een idee in hun hoofd was.

Ontwerp en DTP

Zo’n idee was ook mijn eigen ontwerpstudio. Het begon met ontwerpen van goodies voor vriendinnen, zoals gepersonaliseerde geboortekussens. Dat leidde tot steeds meer vragen uit mijn kennissenkring: “Kun je dit ook maken, Jaim?”

Verschillende opleidingen en opdrachten verder, was ik in een aantal jaren uitgegroeid tot grafisch vormgever die ontwerp- en DTP- klussen voor verschillende mensen en branches maakte. Toen ik voor een langere periode een meerdaagse opdracht kreeg van een opdrachtgever, die alleen met ZZP-ers werkte, hakte ik de knoop definitief door. Alleen nog een bezoekje aan de KvK en mijn eigen ontwerpstudio was gegroeid van idee naar een echt bedrijf!

De naam

Een naam was trouwens nog wel een dingetje. Ik stop ziel en zaligheid in mijn werk en ben perfectionistisch. Dus er moest wel iets persoonlijks in de naam. Daarom heb ik ‘Z’ en ‘S’ samengesmolten in mijn merk. Zo zijn mijn beide achternamen verwerkt in het bedrijf.

Daarnaast zocht ik iets herkenbaars, dat heb ik gevonden in een label. Een platenlabel, een kofferlabel, of kledinglabel; alle labels verwijzen naar een persoon of een stijl. Dat is het doel van Label ZeS, herkenbaarheid creëren in het werk van opdrachtgevers. Zodat jouw uitingen opvallen, maar wel kenmerkend zijn voor jouw merk.

Stijl

En mijn stijl? Persoonlijk hou ik wel van een beetje humor. Het mag best met een knipoog om te prikkelen en te verrassen. Maar wat mij vooral kenmerkt is de energie die ik in het werk voor een opdrachtgever stop. Daarin is de stijl van jouw merk leidend. Serieus, zakelijk, internationaal of juist lokaal, mijn werk moet jouw boodschap vooral versterken. Zodat jij blij wordt van mijn grafische ontwerpen.

Dat is eigenlijk mijn ultieme doel, blije klanten die tevreden zijn dat ik ze een stukje verder heb geholpen met hun bedrijf of actie. Als ik het anderen maar een beetje gemakkelijker kan maken, dan is mijn missie geslaagd. Natuurlijk zou het leuk zijn als ik met mijn passie een goede boterham kan verdienen, maar een tosti is ook prima.

Je kunt hier meer over mijn werkwijze lezen. Maar dat kan ik je natuurlijk ook in een persoonlijk gesprek vertellen.

Ik drink het liefst een frisje.
En jij?

Meer weten? Stuur me gerust een berichtje!