Jij bent een particulier

En je hebt hulp nodig bij het ontwerpen van die uitnodiging voor je feestje? Of misschien zoek je wel een gepersonaliseerd kado. Geef me wat informatie over dat kaartje, die kennis of groep die je wilt verrassen en ik zorg dat jouw idee nog lang wordt besproken op verjaardagen. Dat kan trouwens tegen elk budget, een onderscheidend idee hoeft niet duur te zijn.

“Wat kost het om een ontwerp te laten maken?”

pexels-claire-morgan-4068013

Maatwerk

Logische vraag, maar toch kan ik ‘m niet gelijk beantwoorden. Dat komt omdat jij iets unieks wil, dus dat vraagt om een maatwerk- oplossing. Het hangt er een beetje van af in hoeverre jij zelf al iets in je hoofd hebt. Kun je daar nog wat hulp bij gebruiken? Dan is dat geen probleem, dan kan ik na wat vraagjes direct voor je aan de gang. Heb je al een duidelijk idee, scheelt dat natuurlijk tijd voor mij.

En de tijd die ik aan jouw ontwerp besteed, bepaalt uiteindelijk globaal de prijs. Vooraf kan ik goed inschatten hoeveel tijd ik voor je nodig heb. Daarom krijg je vooraf een vaste prijs, zonder meerwerk achteraf. Als ik dan tóch wat meer tijd nodig heb om de details uit te werken, is dat voor mijn rekening. Dat heb ik er wel voor over als het werk van Label ZeS later nog eens ter sprake komt op een verjaardag.

Offerte aanvragen? Stuur me gerust een berichtje!