Werkwijze

Werkwijze 2

Werkwijze

“Hoe lang duurt het om een logo te maken?”

“Hoe snel kun je een foto bewerken met Photoshop?”

“Wat kost het om een logo te laten maken?”

Iedere opdracht is anders

Het zijn vragen die ik regelmatig krijg, en die ik toch niet direct met hetzelfde antwoord kan beantwoorden. Dat komt omdat mijn werk maatwerk is. Soms heeft een klant al een heel duidelijk idee waar ik direct mee aan de gang kan. Bij anderen heb ik wat meer vragen nodig om de exacte behoefte boven water te tillen, waarna ik een duidelijke offerte opstel.

Vast staat dat jij een eindresultaat krijgt waar je volledig achter staat. Elke opdracht die je bij Label ZeS plaatst is inclusief drie correctierondes. Dat is veel, maar de kracht van grafisch ontwerp zit ‘m in de details. Daar besteed ik graag tijd aan en kost jou niks extra’s. 

Is snelheid belangrijk voor jou? Dan matchen wij wel. Als ik namelijk met een idee aan de slag mag komt het enthousiasme uit m’n poriën. Daarna ontvang je al heel snel een eerste versie in je mail. Om na jouw feedback nóg een betere versie te krijgen. Want we gaan samen voor het beste resultaat.

Oh ja, dat Photoshop- klusje. Dat kan snel. Ik begrijp dat jij dat snel op je timeline wil hebben. Ik kan leuke inhakers op social media zelf altijd wel waarderen, dus help je daar graag een handje bij.

Offerte aanvragen? Stuur me gerust een berichtje!